Zakelijke fotosessie in strandtent Hippie Fish Zandvoort aan zee

Zakelijke fotosessie in strandtent Hippie Fish Zandvoort aan zee

Een zakelijke fotosessie voor social media fotograferen op het strand van Zandvoort, daar maak je mij heel blij mee! Vooral als ze dan kleren aanhebben in de kleurtjes die ik helemaal fantastisch vind en hun ook nog eens heel relaxt en gezellig zijn. Het was een prachtige hete dag en het strand lag vol badgasten die lekker aan het zonnen en zwemmen waren. Daardoor was het binnen bij Hippie Fish heerlijk rustig en konden wij rustig overal foto’s maken.

Zakelijke fotosessie voor social media

Martine van Innerbliss company is coach en geeft holistic cursussen. Haar kleuren in haar website en social media zijn roestbruin, okergeel en groen…precies de kleurtjes waar ik zo van hou. Hippie Fish past perfect hierbij qua interieur en haar jurk maakte het helemaal af.

Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media
Zakelijke fotosessie voor social media

Ben jij ook zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar ontspannende en niet “te” zakelijke / stijve foto’s voor jouw website en social media? Ik zou het heel leuk vinden om samen met jou te kijken wat bij je past en wat je wilt uitstralen. Dan kunnen wij vandaar uit foto’s maken en een gezellige tijd er van maken. Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier.

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie