Familiefotosessie in de duinen van Schoorl

Chaotische familiefotosessies daar hou ik van! Als de hele familie zichzelf is en hun het echt een familie uitje vinden. Deze familie was zo en ik heb er met volle teugen van genoten en ben zo blij met het resultaat. Wij hadden afgesproken bij Duinvermaak en liepen zo het bos en de duinen in. Picknickkleedjes werden neergelegd op een mooie plek, drinken, lekkers, babyflesjes, wijn, snoepjes en alles kwam tevoorschijn. Daar hebben wij alle foto’s gemaakt. dan het ene gezin en dan het andere, dan weer de hele familie bij elkaar of alleen neefjes en nichtjes. 

De agenda vult zich alweer heerlijk met dit soort fotosessies. Zou jij ook zo’n fotosessie met jouw familie of gezin willen? Neem dan contact op via het contactformulier en ik laat zsm van mij horen, leuk!

DEEL DIT BERICHT