Alles wat je moet weten over:

Gezin & Families Fotografie

Op je mobiel staan overal foto’s en toch is het zeldzaam dat het hele gezin erop staat of het is in selfie stand. Met een grote familie staat er altijd wel een deel op de foto, opa/oma met je kinderen of een ander mooi moment, maar ook hierbij is het bijna niet te doen om een groepsfoto te maken en vooral niet in ontspannen toestand.

Het is zo kostbaar om af en toe mooie foto’s te laten maken van iedereen en ook waar jezelf op staat met je kids of met je ouders.

Als een gezin- of familiesessie als een familie uitje voelt, dan is het geslaagd voor mij. Vaak is het begin even onwennig, maar daarna zie ik iedereen ontspannen en dan krijgen wij ook de leukste foto’s. Ik hou van spontaan, onderonsje, stoeipartijtjes, een knuffel, lekker spelen, ongedwongen. Zodat als je de foto’s later terug kijkt, je dat gevoel erbij ook kan herinneren. Dat het een leuke dag was.

Heb je interesse in een gezin of familie fotosessie, kijk dan vooral even verder op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Het belangrijkste vind ik dat jullie het gezellig en ontspannen hebben met elkaar als gezin/familie. Een soort familie uitje waar ik toevallig aanwezig ben en af en toe even jullie aandacht vraag. Ik neem de tijd, ben geduldig en ongedwongen. Laat de kinderen lekker hun gang gaan, ik zeg wel wat aan hun als ik van hun wil. Willen ze gekke bekken, dan is dat helemaal prima. Dan doen wij eerst de gewone foto’s en daarna mag de hele familie los gaan. Hoe ontspannender iedereen is en het lekker aan mij over laat, hoe fijner het voor iedereen is. Er is tijd voor allerlei soorten foto’s. Alleen kinderen, geposeerde foto’s, lopende of rennende foto’s. Knuffelfoto’s, spontane onderonsjes, lachbuien, details. KOmen jullie met een grote familie, dan kan opa/oma met kinderen en kleinkinderen op de foto, elk gezin apart en wat jullie belangrijk vinden.Met kinderen is het handig om wat eten en te drinken mee te nemen. Als het een fotosessie in de duinen of op het strand is dan kan het handig zijn om een bal mee te nemen, een picknickkleed en een emmertje/schepje. Net wat bij de leeftijd past en bij jullie als gezin/familie. Als het een grote familie is met meerdere gezinnen dan is het ontspannen als je wat lekkers meeneemt en een soort picknick gaat doen terwijl ik 1 voor 1 de gezinnen apart fotografeer. Dan is het een familie uitje waar ik aanwezig ben.Neutrale kleding met texturen is erg mooi en rustig. Geen drukke patronen of prints met letters. Zie mijn link met voorbeeld kledingcombinaties.

Bij slecht weer en/of ziekte is het mogelijk om kosteloos te afspraak te verplaatsen.
Het duurt ongeveer 2 weken voordat jullie foto’s zijn uitgezocht en bewerkt. Jullie krijgen van mij een mail zodra de foto’s in een online gallery staan. Daar kunnen jullie je aantal  favoriete digitale foto’s selecteren en zal ik die foto’s op download zetten. Mochten jullie meer digitale foto’s willen dan kan dat tegen een meerprijs van 10 euro per foto.

Jazeker, er zijn verschillende soorten albums. Van mini albums met mooie linnen kaften tot luxe albums. Ik informeer je daar graag over.
-reviews

Vorige
Volgende
IMG_3029

GEZIN

350 vanaf prijs
  • 1-1,5 uur fotografie
  • 20 digitale foto's
  • Maximaal 5 personen

FAMILIE

450 vanaf prijs
  • 1,5-2 uur fotografie
  • 40 digitale foto's
  • Maximaal 20 personen