ALLES WAT JE MOET WETEN

Bruiloft & Feest Fotografie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen of het is tijd voor een mooi feest!

Ik hou van mensen die van elkaar houden en dat aan de hele wereld willen laten zien. Ik hou ook van knusse en knuffelige families en vrienden die het niet droog houden tijdens de ceremonie of waar je de grootste lol mee hebt.

Wat ik fantastisch vind is een intieme bruiloft in een tuin, kas, schuur, buiten, op het strand of in het bos. Waar allemaal mensen die dicht bij jullie staan dingen voor jullie doen en het daardoor heel speciaal is allemaal. Ik hou van mooie aangeklede decoraties en tafels, maar het hoeft zeker niet over de top. Ik hou van ongedwongen, spontaan, foto’s van het moment. Mooie momenten op de dag zelf. En natuurlijk een mooi moment samen om op de foto te gaan.

Waar ik niet zoveel mee heb is dat als alles perfect moet gaan, de jurk niet vies mag worden, voor alles geposeerd moet worden en altijd in de lens kijken. Ik hou ook niet zo van 30 soorten groepsfoto’s. Natuurlijk maak ik groepsfoto’s, geen zorgen hierover…maar liever niet 30. Waar de locatie en/of auto bijna belangrijker is op de foto dan jullie liefde voor elkaar.

Denken jullie er net zo over? Dan wil ik met alle liefde jullie bruiloft vast leggen! Ik kan dan ook niet wachten om jullie te ontmoeten!

Per jaar doe ik nog maar een aantal bruiloften. Niet omdat ik bruiloften niet leuk vind, juist het tegendeel! Vaak als het mooier weer gaat worden is het ook drukker met alle soorten fotosessies, daarbij trouwen ook de meeste mensen in het voorjaar en zomer. Om het te combineren en ik ook na jullie bruiloft veel tijd nodig heb om alles te bewerken en een album te maken, neem ik niet meer teveel bruiloften aan. Als mijn werk en stijl je aanspreekt wacht dan niet te lang met boeken.

Veelgestelde vragen

In principe kun je niet vroeg genoeg zijn! Er zijn ieder jaar nu eenmaal een paar data die heel populair zijn en soms al twee jaar van te voren zijn geboekt. Het scheelt dat ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar fotografeer, waardoor ik ook last minute regelmatig nog plek heb. Wanneer je mij graag voor je bruiloft zou willen boeken, stuur me dan in ieder geval zo snel mogelijk contact via het contactformulier zodat ik in ieder geval vrijblijvend mijn agenda voor je kan checken!

Zeker! Wanneer jullie interesse hebben om mij te boeken als jullie bruidsfotograaf, trakteer ik jullie graag op een lekkere koffie of een biertje in een leuk tentje in de binnenstad van Alkmaar. Wanneer jullie van ver moeten komen, of vanwege werk kunnen we ook via Facetime even afspreken.

Middagfeesten vind ik fantastisch om te fotograferen. Ergens op een buiten locatie, in een mooie groene tuin of iets anders leuks zoals een strandtent, camping, kas of een leuk tentje. Ik fotografeer feesten van iemand die zoveel jaar is geworden, koppel die zoveel jaar getrouwd is, kindje die 1 is geworden of een andere mooie leeftijd. Ook doe ik regelmatig een babyshower feestje, waarin ik het feestje vastleg (vaak meiden aan een versierde tafel in een leuk tentje) en daarna nog wat foto’s buiten van alle meiden en wat foto’s van wie zwanger is. Het maakt eigenlijk niet uit waarom je een feestje wilt geven, soms is er geen reden nodig!

IMG_5602

BRUILOFT

1150 vanaf prijs
  • 4 uur fotografie
  • +/- 200 digitale foto's
  • mini album

middagFEEST

500 vanaf prijs
  • 2 uur fotografie
  • 50 digitale foto's
  •