Bruiloft Bibi en Niels bij Brave Hendriks (Theetuin Eemnes)

Bruiloft Bibi en Niels bij Brave Hendriks (Theetuin Eemnes)

Dit was een bruiloft naar mijn hart om te mogen fotograferen! Ik kreeg een mail van Emma, 1 van de 3 vriendinnen, die de bruiloft van Bibi en Niels gingen regelen. Dit was de eerste keer dat ik geen contact met hert bruidspaar heb gehad tot op de dag van hun trouwen, alleen al dat maakte het dat ik deze bruiloft wilde fotograferen. Welk bruidspaar kan alles zo los laten, dat moeten wel relaxte mensen zijn. Dat ik de dag ging doorspreken werd ik zo enthousiast, want het werd gehouden op 1 van mijn lievelingsplekje namelijk de theetuin van Eemnes, tegenwoordig heet dat Brave Hendrik, het was buiten, een intieme bruiloft, bitterballen, spelletjes en ontspanning. De dag zelf was inderdaad zo, een super leuk bruidspaar, leuke mensen, leuke sfeer en snikheet weer. Wat een topdag was dat. Geef mij alsjeblieft meer van dit soort bruiloften.

DEEL DIT BERICHT