Bruiloft Noortje en Ralf bij Nieuw Westert in Egmond

Bruiloft Noortje en Ralf bij Nieuw Westert in Egmond

De bruiloft zou eigenlijk heel klein en intiem blijven, maar langzaam werd het toch elke keer een beetje groter. En wat een heerlijke bruiloft was dit met zoveel liefdevolle mensen. Nieuw Westert ligt vlakbij mijn huis en is een favoriete plek van mij om te komen, hoe fijn is het dan om daar een bruiloft te fotograferen. Het weer was behoorlijk wisselvallig en is er die dag besloten om de ceremonie binnen in de kas te vieren. Dat is geen straf, omdat het een prachtige lichte plek is. Gelukkig kon de taart en borrel daarna wel even lekker buiten in het groen. Helaas begin het te regenen zodra wij foto’s zouden gaan maken in de duinen ernaast, dat hebben wij niet kunnen doen helaas. Tijdens het diner ging de bruidegom Ralf als verrassing met zijn saxofoon een nummer spelen voor zijn bruid Noortje. Dat had hij al jaren niet meer gedaan en heeft stiekem bij familie geoefend, hoe lief is dat!

DEEL DIT BERICHT