ALLES  WAT JE WILT WETEN OVER

Zakelijk & Portret Fotografie

Heb jij portretfoto’s nodig of foto’s voor je website en social media? Branding fotografie of productfotografie? Neem dan vooral een kijkje op deze pagina!

Ben je bezig met een nieuwe website en mis je daar nog foto’s voor en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Ik denk heel graag met je mee. Voordat wij foto’s gaan maken hebben wij contact om te kijken wat bij jou past, bij je website, je branding en doelgroep. Welke locatie, welke kleuren en welke kleding past het beste. Als wij daar beide enthousiast over zijn, dan plannen wij een fotosessie.

Alleen portretfoto’s nodig of iets anders wat met zakelijke fotografie te maken heeft dan is dat ook wat ik heel graag doe. Neem dat contact op via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Dat kunnen heel veel verschillende dingen zijn en als je twijfelt neem dan even contact op. Ik sta voor veel dingen open! Geen 1 bedrijf is hetzelfde en soms zijn er alleen portretten nodig, soms ook andere mooie sfeerbeelden die bij je bedrijf passen voor je website. Maar vaak doe ik ook alles voor een website zoals producten, sfeerbeelden en portretten. Ik ga dan van te voren met je bespreken wat je wensen zijn, h0oe je website eruit ziet en wie je doelgroep is. Dan kijken wij wat het beste bij je past qua beelden, locatie en kleuren in kleding of details.

Jazeker! Mooi zakelijk portret voor bijvoorbeeld profielfoto’s of voor op je website.

Alles wat je nodig hebt voor je bedrijf. Voor je website en social media. Portretten, sfeerbeelden en evt producten. Wij kijken samen naar wat je nodig hebt, wat bij je past en bij je website en van daaruit gaan wij bespreken op welke locatie wij foto’s gaan maken, maken een lijstje wat mee moet en wat voor soort kleding daarbij hoort.

Dat kan ik zelf niet, aar ik werk veel samen met mijn collega Tabitha die ook deze website heeft gemaakt. Het mooie is dat ik met haar om de tafel ga om te kijken welke foto’s er gemaakt moeten worden voor je website. Ik kan het helemaal afstemmen op haar ontwerp en kleuren. Ik weet op welke pagina er wat voor soort foto moet komen. Jij hoeft dat dan niet meer te regelen en er tussen te staan.

In principe wel, hangt er een beetje vanaf wat voor producten. Het is wel in combinatie met sfeerbeelden en of alle foto’s voor je website.

-reviews

Vorige
Volgende
IMG_8614

ZAKELIJK PORTRET

299 vanaf prijs
  • 1 uur fotografie
  • 15 digitale foto's
  • 1-2 personen
  • Kledingwissel