Zakelijke fotosessie voor social media en website

Zakelijke fotosessie voor social media en website

Voor de website en social media paperengoud van Tabitha zijn wij foto’s gaan maken bij haar thuis en bij Strandpaviljoen Noord in Bergen aan zee. Tabitha is een goeie vriendin van mij en samen spreken wij vaak af om te sparren over onze beide eigen ondernemingen. Zij heeft ook mijn logo ontworpen en zij denkt echt mee met wat je wilt uitstralen.

Wij hebben een heerlijke tijd gehad en vinden het heerlijk om te rommelen met papiertjes, lintjes, kleurtjes en dergelijke. Dat in combinatie met cappuccino en een taartje in een heerlijke mooie omgeving, maakt een werkdag echt super leuk.

Ben jij ook zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar ontspannende en niet “te” zakelijke / stijve foto’s voor jouw website en social media? Ik zou het heel leuk vinden om samen met jou te kijken wat bij je past en wat je wilt uitstralen. Dan kunnen wij vandaar uit foto’s maken en een gezellige tijd er van maken. Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier.

Zakelijke fotosessie voor social media en website

Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website
Zakelijke fotosessie voor social media en website

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie