Alles wat je moet weten over:

Familie Vakantie Fotografie

Zijn jullie als gezin of als familie (meerdere gezinnen) binnenkort op vakantie in het noorden vlakbij het strand en duinen  en zou je graag foto’s willen maken van jullie verblijf en/of foto’s laten maken in de natuur?

Met regelmaat fotografeer ik families die een weekend aan zee of ander natuurgebied  doorbrengen. Ouders die zoveel jaar getrouwd zijn en dan is een fotosessie gelijk een mooi cadeau  om te geven als kinderen. Leuke bijkomstigheid is ook dat het  makkelijk is omdat toch al de hele familie  bij elkaar zit.

Kijk dan vooral even verder op deze pagina. Hier vind je alle informatie, portfolio en prijzen.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan! Dan kom ik naar het vakantiehuis en maak ik eerst daar foto’s en gaan wij daarna de natuur in.

Ja zeker! Op het strand of duinen afspreken en een familie fotosessie doen gebeurt vaak.

Als het zomer is dan niet midden op de dag in verband met de zon die te fel is en daardoor de schaduwen zo hard worden. In de ochtend of einde dag/begin avond is dan het mooiste. Met ondergaande zon en na de fotosessie als familie de zee in voor wie daar zin in heeft is iets wat ik graag vastleg!

Neutrale kleding met texturen is erg mooi en rustig. Geen drukke patronen of prints met letters. Zie mijn link met voorbeeld kledingcombinaties.

Bij slecht weer en/of ziekte is het mogelijk om kosteloos te afspraak te verplaatsen.
Het duurt ongeveer 2 weken voordat jullie foto’s zijn uitgezocht en bewerkt. Jullie krijgen van mij een mail zodra de foto’s in een online gallery staan. Daar kunnen jullie je aantal  favoriete digitale foto’s selecteren en zal ik die foto’s op download zetten. Mochten jullie meer digitale foto’s willen dan kan dat tegen een meerprijs van 10 euro per foto.

Jazeker, er zijn verschillende soorten albums. Van mini albums met mooie linnen kaften tot luxe albums. Ik informeer je daar graag over.
-reviews

Vorige
Volgende
IMG_6086

VAKANTIE GEZIN

350 vanaf prijs
  • 1-1,5 uur fotografie
  • 15 digitale foto's
  • Maximaal 5 personen

VAKANTIE FAMILIE

450 vanaf prijs
  • 1,5-2 uur fotografie
  • 30 digitale foto's
  • Maximaal 25 personen