Weekend in favoriete Boshuis Nij Hildenberg in Appelscha

Weekend in favoriete Boshuis Nij Hildenberg in Appelscha

Het is alweer even geleden, maar wil toch graag deze persoonlijke blog plaatsen van onze favoriete boshuis in Appelscha, omdat wij het altijd daar zo heerlijk hebben en iedereen van ons gezin daar echt thuis voelt! Daarnaast zijn de eigenaren Johan en Alica super lieve en aardige mensen die ervan genieten dat iedereen het zo fijn hebben in hun boshuis. Wist je dat ze zelf twee boshuizen hebben die jan kan huren in dezelfde mooie groene straat tegenover het bos?!

Eigenlijk wil je het huisje niet uit, maar de omgeving lokt net zo erg. Je kan zo het bos inlopen en dit keer zijn wij ook naar de Bosberg toren geweest die staat er nog niet zo lang. Hij is 35 meter hoor en het uitzicht is fantastisch! Er is nog zoveel meer in de omgeving, maar dat hebben wij deze keer laten gaan.

Zoals je kan zien is het vooral heel ontspannen en echt even tijd met elkaar als gezin. Wij komen zeker weer terug!

DEEL DIT BERICHT