feb
02

Bruiloften

[pp_gallery id=”661″]

Misschien was het je al opgevallen dat ik niet veel bruiloft foto’s heb geplaatst. Daar is een reden voor, niet omdat ik helemaal geen bruiloften meer doe, maar omdat ik wat selectiever ben geworden.

Ik hou van mensen die van elkaar houden en dat aan de hele wereld willen laten zien. Ik hou ook van knusse en knuffelige families en vrienden die het niet droog houden tijdens de ceremonie of waar je de grootste lol mee hebt.

Wat ik fantastisch vind is een intieme bruiloft in een tuin, kas, schuur, buiten, in het bos. Waar allemaal mensen die dicht bij jullie staan dingen voor jullie doen en het daardoor heel echt is allemaal. Ik hou van mooie aangeklede decoraties en tafels, maar het hoeft zeker niet over de top. Ik hou van ongedwongen, spontaan, foto’s van het moment. Mooie momenten op de dag zelf. En natuurlijk een mooi moment samen om op de foto te gaan.

Waar ik niet zoveel mee heb is dat als alles perfect moet gaan, de jurk niet vies mag worden, voor alles geposeerd moet worden en altijd in de lens kijken. Ik hou ook niet zo van 30 soorten groepsfoto’s. Waar de locatie en/of auto bijna belangrijker is op de foto dan jullie liefde voor elkaar.

Denken jullie er net zo over? Dan wil ik met alle liefde jullie bruiloft vast leggen! Ik kan dan ook niet wachten om jullie te ontmoeten!

SHARE THIS POST

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Shop

RESOURCES TO HELP YOU KICKSTART YOUR BUSINESS

FIND ME ELSEWHERE

adrianna-van-groningen-d_kbd6pojeg-unsplash0

The Community

A FACEBOOK GROUP FOR BUSY MAMAS TO CONNECT

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam.

In Your Inbox

LOREM IPSUM DOLAR SIT

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam.

LOREM IPSUM DOLAR SIT AMET

(it's free!)

The Community

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod.