okt
08

Zakelijke fotosessie – Lunchroom Echt in Alkmaar

Lunchroom Echt behoort tot 1 van mijn favoriete koffietentje in mijn mooie stad Alkmaar! Dat Ewout en Maartje mij hadden gevraagd om sfeerfoto’s te maken van hun lunchroom kon ik ook alleen maar enthousiast “ja” zeggen. Ik hou van dit soort opdrachten. Dat de wens en droom van Ewout was uitgekomen om zijn zaak te openen en hun dit met liefde hebben ingericht dat vind ik dan zo bijzonder om te mogen vast leggen.

Heb jij ook een eigen lunchroom, B&B, atelier of iets waar jouw ziel en zaligheid in zit en zou je het tof vinden om daar ook foto’s van te laten maken? Neem dan contact op via het contactformulier en ik kom heel graag bij je langs!

SHARE THIS POST

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Shop

RESOURCES TO HELP YOU KICKSTART YOUR BUSINESS

FIND ME ELSEWHERE

adrianna-van-groningen-d_kbd6pojeg-unsplash0

The Community

A FACEBOOK GROUP FOR BUSY MAMAS TO CONNECT

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam.

In Your Inbox

LOREM IPSUM DOLAR SIT

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam.

LOREM IPSUM DOLAR SIT AMET

(it's free!)

The Community

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vivamus non erat in ipsum viverra tempus. Sed ac odio sit amet quam rhoncus euismod.