Familie fotosessie op het strand van Bergen aan zee

Familie fotosessie op het strand van Bergen aan zee

Deze super leuke familie fotosessie op het strand van Bergen aan zee is al van een tijd geleden, maar het blijft 1 fotosessie die ik maar leuk blijf vinden. De felle kleuren die ze dragen in hun kleding, het avond zonnetje en de ontspannenheid die het uitstraalt maakt dat ik er een glimlach van krijg.

De familie kwam bij elkaar op strandpaviljoen Noord, die kleurtjes van het paviljoen kwamen perfect overeen met hun kleding…en dat was niet afgesproken. Iedereen heeft daar een drankje gedronken en even bijgepraat voordat wij het strand opgingen. Ik vind het altijd heel leuk als een familie fotosessie echt een familie uitje wordt. Het gebeurt niet heel vaak dat en hele familie compleet is en hoe leuk is het dan als het gelijk een uitje met elkaar!

Wij zijn lekker het strand opgegaan en hebben een heerlijke fotosessie met elkaar gehad. Aan het einde waren nog maar weinig broeken en jurken droog en was er bij de kids al heel wat kleding uitgegaan….ik hou ervan.

 

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie