Fotosessie van mijn lieve dochtertje Evi 8 jaar

Elk jaar heb ik met Evi een kleine fotosessie vlak voordat ze weer een jaartje ouder gaat worden. Omdat het elke keer in Januari is, is het behoorlijk koud, maar juist zo mooi met het licht. Dit keer wilde Evi een bloemenkrans en met haar lievelingsknuffels. Ik hou van niet teveel tierelantijntjes, maar dit vind ik dan nog wel erg schattig voor die leeftijd. Dus in de ochtend hebben wij die krans gemaakt en in de middag toen de zon door ging breken zijn wij op pad gegaan. Het leuke aan foto’s maken van je eigen dochter is wanneer je ziet dat ze op haar gemak is en haar “echte ik” laat zien. Zoals ik haar herken. Dat probeer ik ook altijd in mijn fotosessies met klanten, maar ik ken hun natuurlijk niet goed genoeg om te zien wanneer dat zo is. Achteraf hoor ik gelukkig vaak dat ouders dat dat wel het geval is!

 

Ik kan het niet laten….op de terugweg zag ze elke keer die witte bloempjes bewegen boven haar ogen en net toen ze er naar keek klikte ik. Ik hou ervan!

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie