Waardevol moment – ALS een fotosessie ineens echt belangrijk gaat worden

Waardevol moment – ALS een fotosessie ineens echt belangrijk gaat worden

Vincent en Sabine heb ik in de afgelopen jaren bij alle mooie en blije momenten op de foto mogen zetten. Van hun huwelijk t/m alle 3 hun mooie kids die zijn geboren. Deze fotosessie die ik de laatste keer heb gemaakt was nadat Vincent (34 jaar jong) de diagnose ALS heeft gekregen. Totaal geen blij of mooi moment, maar een moment waarin hun hele leven op zijn kop staat! Het besef wat je als gezin nog samen hebt en hoe kostbaar dat ineens echt is. Het was een fotosessie met een lach en een traan met vooral het besef hoeveel je van elkaar kan houden!

Zij zijn nu een stichting begonnen,  je kan hun verhaal lezen in de link.
Samen met zijn vrouw Sabine Beukers-van Der Meer en hun drie prachtige jonge kinderen, hebben ze eindeloos gevochten om behandeld te mogen worden. Er is namelijk een behandeling, maar…deze wordt in Nederland niet erkend en daarmee ook niet vergoed. De kosten worden nu echt te hoog. Lees hier het verhaal van Vincent en steun hem financieel in zijn strijd.

https://righttotryforvincent.nl

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie