Fotosessie baby van 8 maanden

Een pasgeboren baby is prachtig om op de foto te zetten, maar een baby van 6 of 8 maanden is ook echt heel bijzonder om te fotograferen. Ze kunnen ineens al zoveel en de interactie is zo leuk om vast te leggen. Dat ze met hun voetjes spelen vind ik zo leuk, ze lachen en kijken vol de camera in, maar ook die heerlijke volle armpjes en beentjes…

Het mooie van deze fotosessie is dat de druk er van af is. Bij een pasgeboren baby is alles nieuw en heftig en wil je zo graag mooie foto’s van je kindje hebben. Het is dan moeilijk om optimaal te genieten van dit alles, maar met 6 of 8 maanden is er niet zoveel speciaals en kan je echt een momentje nemen met je kleintje. De meeste mensen willen weer een fotosessie voor hun 1ste verjaardag, dan hebben ze gelijk een foto voor het verjaardagskaartje. Dat is ook leuk en bijzonder, maar wel weer een fotosessie waar druk achter zit.

Dit was een fotosessie waar geen papa of nog 3 andere zusjes op de foto mochten. Gewoon toen de meiden naar school waren en papa naar zijn werk, toen hebben wij een heerlijke rustige ochtend met elkaar gehad. Wat zijn dit dan waardevolle foto’s en waar vooral de mama met een goed gevoel aan terug denkt.

Deze keer gekozen om een blog te plaatsen met alleen zwart/wit foto’s, omdat het zoveel sterker uitkomt in deze fotosessie.

Wil jij ook graag een fotosessie met je kleintje die al een aantal maanden oud is, neem dan contact op via het contactformulier en dan kom ik graag bij je langs.

DEEL DIT BERICHT