Waardevol moment met familie in de duinen van Egmond aan zee

Deze fotosessie is al van even geleden, maar ik herinner mij het als de dag van gisteren! Sabine is een van mijn beste vriendinnen en toen ik een tijd daarvoor te horen kreeg dat haar moeder kanker had was dat best heftig. Het is nog anders als je van dierbare mensen foto’s gaat maken in deze heftige situatie.

Op een mooie zomeravond zijn wij de duinen in gegaan en hebben wij een prachtige tijd met elkaar gehad. Voor de kids hebben wij geprobeerd om mooie momenten met oma vast te leggen zodat ze er later naar terug kunnen kijken. Het mooie van kleine kinderen is dat hun het altijd zo lekker luchtig houden en niet goed weten wat er aan de hand is. Wij zijn door gegaan totdat het zonnetje onder ging en ik vind dit 1 van de mooiste fotosessies geworden die ik geschoten heb, misschien juist omdat ik weet hoe waardevol het moment was…

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie