Hallo!

Ik ben Inge

Ik ben Inge Jong. Ik woon in Alkmaar samen met mijn man en twee kinderen. Iedereen zegt altijd dat je moet doen wat je het liefst doet en ik fotografeer het liefst gezinnen en families die van veel liefde, knuffels en gekkigheid houden. 

Ik heb veel liefde voor een hortus en planten. Je kan mij regelmatig vinden in de duinen, omdat het iets is wat mij nooit verveelt en ik er de schoonheid maar van blijf inzien. De combinatie van fotosessies maken op dit soort (groene) plekken was dan ook niet zo heel moeilijk te bedenken.

Verder ben ik gek op reizen en mooie plekjes. Ik hou van cappuccino en het liefst in een gezellig koffietentje ergens op de wereld, maar ook in Alkmaar blijf ik genieten . Familie en vrienden geef ik graag mijn tijd. Oh ja, ik hou van de kleur okergeel (dat was wel duidelijk, denk ik).

Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt van een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een ‘Over mij’ pagina om zich voor te stellen aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo. Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kun je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier!

Menu