Hallo Okergeel!

Mijn eerste blog op mijn nieuwe website Okergeel!

Wat ben ik enthousiast en super blij dat deze site zo goed bij mij past en weergeeft wie ik ben en wat ik het liefste fotografeer.

“Okergeel……??”: zeggen veel vrienden en familie als ik zeg dat zo mijn nieuwe bedrijfsnaam gaat heten. Alleen de mensen die echt mensen dichtbij mij staan, reageren positief en glimlachen gelijk omdat Okergeel zo IK ben. Okergeel, geel, goudgeel het is en blijft mijn lievelingskleur en je zal die kleur ook overal in terug zien komen in mijn huis en kleding. Daarnaast komt de kleur geel ook nog eens uit de persoonlijkheidstesten. Het is gewoon wie ik ben!

Betekenissen van de gele kleur zijn ook wijsheid, hoge intelligentie, creativiteit, fantasie en groot denkvermogen. (Vooral die hoge intelligentie past echt bij mij-“)

Is geel je lievelingskleur? Dan streef je volgens kleurpsychologen naar veelzijdigheid, levenslustig, vrijheid van handelen. Je probeert constant je kennis uit te breiden en je reist graag.

Geel bevat het meeste licht van alle kleuren. Zo probeer ik een lichtje te zijn in deze wereld.

Welkom om mijn website, ik hoop dat je er net zo enthousiast van word als ik! Neem een lekkere cappuccino met  wat lekkers en neem een kijkje.

 

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu